Translate

martes, 2 de agosto de 2022

 OCHIUL CARE NU CÂNTĂ ȘI NU PLANGE CI CERĂ RĂZBOI ÎN TOATE MOMENT


Eu sunt aprinzătorul de la ușă, soarele îmi iau lanterna și aprind un felinar, o, lampant, te-am văzut aprinzând puțin, dă-mi un felinar mic, chiar dacă este stins. Aluminatoarele de la Puerta el Sol, după-amiaza târziu, și-au scos șapca când au trecut pe lângă statuia Mariblancei, care era o prostituată celebră care a uimit tot Madridul și care a stricat o afacere bună degeaba.


Mă limitez la Carajicomedia cancelarului Ayala, care era un om neobișnuit care cunoștea clientul percal și utilizatorul tuturor mancebiilor. Vestigiile au lovit Calle la Montera și astăzi acolo continuă să stea de pază și să planteze pentru La Ballesta.


La mijlocul secolului trecut, de care îmi amintesc bine, pentru că a fost prima mea dracu (mă spălam gura de o lună) înainte să fie coaxcașii la Echegaray cu ochiul vigilent, preotese ale gustului cu al optulea ochi uman ( nasuri, carii oculare, urechi, gura, buric si doua pe care nu le vezi: crija si verija pe alt naibii de nume, imi place ochiul flogistic din spate) cu mana. El este cel care nici nu cântă, nici nu plânge, ci cere război la orice oră.


Cunoscătorii spun că uneori au discuții lungi și cuplări mai târziu cu pușii și păsăricile.


Mariblanca a fugit degeaba si din caritate ca Sfanta Mefisa, fecioara si mucenita.


Treaba cu biata Sfântă Mefisa, care ca fecioară nu e nimic de mucenic tot ce vrei e o imposibilitate metafizică, dar cu palma aceea o încununează în martirologie, se spune că a murit cu capul în jos sub toporul unui călău napolitan, după cum declară Don Diego Fajardo în pamfletul său. Agustina de Aragón, care și-a slujit și țara cu integritate, și-a încheiat zilele într-un bordel din Barcelona, ​​care este cât de ingrată este Spania cu cele mai ilustre fiice ale sale. La fel ca Mariblanca.


Unii medici recomanda ca pentru a se intensifica cu furie este bine sa mergi mai intai in padure sau in padurea de pini pentru ciuperci, argumentand nimeni nu stie de ce sexologia si micologia merg mana in mana, un da este nu in unire ipostatica. Tocmai, este necesar ca acest scop micologic să se abțină de la toate spiritele și să îmbrățișeze nefalismul, care este să abjurăm pe Bacchus dar să nu îl confundam cu nefelismul, știință care se ocupă de formarea norilor și a furtunilor. Ciuperca este recomandată pentru anafrodisiaci inapetenți și afrodisiaci care se abțin. Totuși, chiar dacă îmi dai cinci pesos, nu merg cu tine în pădurea de pini pentru că ai gelbii și poți să mă lovești (cântă Segovian).


Pare un moment al furiei uterine și, fugind de ciuma chinezească, fetele rezistă mai mult și țipă în gineceu vreau mai mult în timp ce sorbesc sucul din ochiul care nu cântă sau plânge ci ejaculează, invitându-ne la păcat. în bâlcitori pe internet.


Globaliștii moderni cred că au descoperit praful de pușcă, dar întrebarea este mai veche decât andao palante


În literatura pornografică castiliană, morbiditatea mănăstirilor stârnește imaginația catolicilor obsedați de păcatul de moarte al gândului, al cuvântului și al faptei: usturoiul non-stop)


„Umila soră Quiteria


Fiica acelui serafic divin


Aducând pâinea și vinul la trapeză


a spart un borcan pe drum


Fiind prezent comunitatea


Până la punctul umil mărturisește


la stareţă


Pentru spargerea vasului cu diamante


Mamă, mă cântărește


Ea a mers la poartă


Și a ridicat obiceiul cu mare răbdare


Găsind Upskirt


La doi tineri călugări


Că borcanul a fost rupt aspru


împlinind gustul


În ascultare.


Doamne, te-ai trezit devreme, vecine, să scoți pui să nu-ți găsească norocul diavolul și să-ți mănânce nuca de cocos pentru că vecinii care cresc porumbei și cei care culeg castraveți din grădină spun că abia se culcă și închid ochii când cu un castravete de mana pana la cot il lovesc de picioare atat de gustoase incat toti scrâsnesc din dinți (cântec de rotund al secolului al XVII-lea) încât se spunea bine că nu există dovleac fără dop sau femeie detașabilă.


Și-au scos cenojilul și dubletul pentru că se pare că atunci chiloții nu fuseseră inventați și chiloții slabi erau îmbrăcăminte bărbătească. Dezbracarea era una dintre cele mai sănătoase bucurii pentru bătrânii castilieni care își priveau doamna luându-și la revedere atât de încet în dormitoarele ascunse.


Mama mama mea.


că mă mănâncă quiquiriquíul


zgârie-l fiică și asta


mănâncă-mă


  


Da-i daca ii dai Carasa


O fată din Logroño


Hilando mi-a arătat co...po


Din lână neagră care toarse.


Aceste coplillas sunt luate de la Cancionero General. Există o altă versiune mai puțin „verde”: mama îmi spune să nu merg la Logroño pentru că băieții spun o mulțime de rahat „ceea ce arată că erotismul este un lucru vesel pentru a lumina inimile în vremuri de pandemie sau pandemoniu de Covid19 și de a le menține la distanță. cretinismul informativ al televiziunilor și ziarelor noastre aflate în slujba NOM pentru că se pare că ingeniozitatea a pierit printre noi. Gustarea fructelor piersicii uterine este o delicatesă a zeilor, zic eu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario